Samsung

Samsung Run your Life is een trainings- en hardlooptraject voor relaties van Samsung. Gericht op persoonlijke doelstellingen, een gezonder leven en betere work-life balance met een sportief einddoel: de halve marathon in het Zweedse Göteborg. Run Your Life creëert extra motivatie om met elkaar fysiek en mentaal de balans te vinden. En om als individu sterker te worden. Een sterk staaltje relatiemarketing. Zeker wanneer een persoonlijk doel ook een goed doel wordt gekoppeld. Oud-topatleet Marko Koers begeleidt de deelnemers richting Göteborg.

 

Eventcommunicatie

Samsung Run Your Life markeert de vijfde editie van het relatiemarketing event dat Samsung organiseert voor sales managers wit- en bruingoed van Samsung gecombineerd met inkopers, accountmanagers en vestigingsdirecteuren uit de branche. 

 

Zevenmijls adviseerde i.s.m. Zo! Events en Marko Koers Sports in communicatie en ontwikkelde onder meer het event beeld en een uitgebreid programmaboek met informatie over het goede doel, voeding- en kledingtips en inspiraties richting de eindbestemming. Vorm en content volledig volgens de hagelnieuwe corporate guide lines.

Case delen:

Goed werk levert altijd resultaat.

Samen een project starten?