Zevenmijls in short

Zevenmijls is een Utrechts bureau voor creatieve communicatie. We zijn nogal van de ideeën. Die gebruiken we om merken dichter bij mensen te brengen. En mensen dichter bij merken. Tastbaar gemaakt met de disciplines strategie, branding, copy en design. Hiermee helpen we merken te groeien tot een sterke, waardevolle identiteit. Onderscheidend in de markt. Betrokken bij de doelgroep. En relevant in de boodschap.

Zeven keer zo niet Zevenmijls

Nee, echt niet.

We geloven in mensenmerken

Merken zijn als mensen. Wie je bent zit verankerd in je doen en laten. Het vormt je karakter. Wij zijn een bureau die de verbinding legt tussen mens en merk. Hoe denkt en handelt men intern? Hoe spreekt en verkoopt de organisatie? Wat geeft de koper energie en bezieling? We onderzoeken de intrinsieke waarden en vertalen dat naar een sterke(re) identiteit met onderscheidend vermogen.

Resultaat van ons werk

Het onderscheidende vermogen valt op wanneer we merken onderdompelen in zinvolle en overtuigende merkervaringen. Aan de hand van een hout snijdende strategie, triggerende concepten, impactvolle vormgeving en beklijvende copy. We gaan hierbij crossmediaal of blijven gewoon offline. Net wat nodig is. Op onze manier geven we jouw merk betekenis en kracht. Waard om bij te horen, om voor te werken, om van te kopen en om aan bij te dragen.

Voor wie doen we het?

Zevenmijls is er voor opdrachtgevers die willen inspireren, informeren, binden, boeien, opvallen en uiteraard verkopen. Dat kunnen multinationals zijn, ambitieuze start-ups, gevestigde MKB’ers en overheden. Eigenlijk iedereen dus. Maar dan wel voor opdrachtgevers die snappen dat je met gevoel, gezond verstand en karakter een onderscheidend vermogen kan creëren. De perfecte grond voor een vruchtbare samenwerking.

Heb je een uitdaging voor ons?

Er staat een heel team voor je klaar.