4FOLD - The Foldable Shipping Container

De 4FOLD container is revolutionair. Het is de eerste en enige volledig ISO-gecertificeerde 40-voets HC inklapbare container in de wereld. Uitgevouwen voldoet de 4FOLD aan dezelfde eisen als een gewone zeecontainer. Vier ingevouwen 4FOLDs op elkaar nemen evenveel volume in als 1 standaard container. Dat betekent dat er slechts één vrachtauto van en naar de haven te rijden in plaats van vier. WOW!

 

Het betekent ook dat enorme besparingen worden bereikt. Op de weg, op zee, via rails en in gebouwen. Eigenaar Holland Container Innovations (spin off van TU Delft) vroeg Zevenmijls te ondersteunen bij het herpositioneren en hernieuwd lanceren van 4FOLD 2.0. 

Herpositionering, identiteit, communicatie

Veel vooraanstaande shippers lopen warm voor deze innovatie, het wachten is op de shipping lines die definitief om moeten. Het wordt tijd dat we ze op hun verantwoordelijkheid aanspreken en vragen de 4FOLD-movement te omarmen. Het is immers de opmaat naar minder vervoersbewegingen, efficiëntere supply chain en aanzienlijk minder CO2-uitstoot. Logisch dus dat we met opvallende kleuren en scherpe boodschappen werken. 4FOLD is the major footprint reducer. Ready when you are!

Case delen:

Goed werk levert altijd resultaat.

Samen een project starten?