Brockmeyer – improving recruitment

Brockmeyer is een specialist in het inzetten van de beste kanalen voor iedere vacature. Het snelgroeiende recruitmentbureau levert vanuit Amersfoort en Amsterdam voor klanten aantoonbaar betere respons op vacatures, zowel kwantitatief als kwalitatief. Om de groei in dienstverlening én internationale expansie beter te verpakken, was een herijking nodig in merkpositionering en branding. Het vroeg aan Zevenmijls om te helpen bij het rebranden van het merk, zodat de identiteit aansluit met de organisatie van vandaag en het is voorbereid op de organisatie van morgen.

Herpositionering, identiteit, design

Brockmeyer is een innovator die organisaties wereldwijd helpt hun recruitmentproces te verbeteren. Het merk wordt door klanten gezien als een natuurlijke autoriteit die waardevolle kennis en expertise deelt met hen. De merkbelofte van ‘kennisdeling’ en ‘begeleiding’ hebben we passend terug laten komen in de identiteit. Zo hebben we onder het logo versimpeld, de kleur blauw geaccentueerd en een ‘marker’ toegevoegd.

 

Visueel werd Brockmeyer daarmee de expert die je vooruithelpt, optilt en verrast. Het is jouw directe springplank naar aansprekende resultaten. Het wijst, geeft richting en biedt je een podium en platform die voor groei zorgen.

 

De doorvertaling van de nieuwe merkidentiteit kwam tot stand met de ontwikkeling van onder meer whitepapers, salesmateriaal en uiteraard de website. JijOnline, één van onze online partners en al online marketing partner van Brockmeyer tekende voor de development, wij zetten met het design voor de homepage de lijnen uit voor de overall look & feel.

 

Case delen:

Goed werk levert altijd resultaat.

Samen een project starten?